Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Geylan: “Terörsüz Türkiye kuru bir slogan değildir”

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Terörsüz Türkiye” hedefinin ülkenin güce kavuşması ve medeniyetinin tarih sahnesinde yeniden belirmesi için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Terörün sadece can ve güvenliğe değil, ekonomiye de zarar verdiğini belirten Geylan, Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması gerektiğini ifade etti.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, "Terörsüz Türkiye" hedefinin

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Terörsüz Türkiye” hedefinin, Türkiye Cumhuriyeti’ni esaretten kurtarıp gücünü artırarak Türk medeniyetinin tarih sahnesine yeniden çıkması için atılacak önemli bir adım olduğunu belirtti. Geylan, terör örgütünün neden olduğu acılara dikkat çekerek, “Terörsüz Türkiye ifadesi sadece bir slogan değil. Türkiye’nin gücünü artırıp Türk medeniyetinin tarih sahnesine dönmesi için önemli bir adımdır. 41 yıldır devam eden terör belası yüzünden binlerce canımızı kaybettik. Devletimiz, sınırlarımızda ve ötesinde teröristlere karşı kararlı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu mücadele, ülkemizin birliğine kasteden ihanete geçit vermez.” şeklinde konuştu.

Geylan, terörün sadece can güvenliğine değil, aynı zamanda ülke ekonomisine de zarar verdiğini vurgulayarak, “Uzmanlara göre terör, ülke ekonomisine 2 trilyon doların üzerinde zarar verdi. Bu paranın neleri inşa etmek için kullanılabileceğini düşünmek bile istemiyoruz. Devletimiz terörle müzakere etmeyeceklerini, taviz vermeyeceklerini açıkça belirtti. Bu tutum, terör örgütünü silah bırakmaya ve inlerini terk etmeye zorladı. Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için terörle mücadele sonlandırılmalıdır.” açıklamalarında bulundu.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı