Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Kızılay’ın orman yangınlarıyla mücadeleye desteği sürüyor

Türk Kızılay, 13 ilde 18 noktada orman yangınlarıyla mücadele ederek 288.000 kişiye beslenme hizmeti sundu. Hatay, Manisa, Bilecik ve Isparta’da yangınlara destek olmaya devam ediyor.örenlerde yangınlar kontrol altına alınırken Kızılay, ekiplere ve vatandaşlara beslenme desteği sağlamaya devam ediyor.

Türk Kızılay, 13 ilde 18 noktada orman yangınlarıyla mücadele ederek

Türk Kızılay, ülke genelinde 13 ilde 18 farklı noktada orman yangınlarına destek sağladı. Yangınlar nedeniyle etkilenen vatandaşlara 288 bin kişilik beslenme hizmeti sundu. Ayrıca, Hatay, Manisa, Bilecik ve Isparta’daki yangın müdahale çalışmalarını desteklemeye devam ediyor.

Orman yangınları ülke genelinde yaygın etkilere neden olurken, Kızılay, afetle mücadele merkezleri ve şubeler aracılığıyla acil önlemler aldı. 42 araç ve 150’den fazla personel ile 13 ilde 18 farklı noktada görev yapan Kızılay, yangınlarla mücadele eden ekiplere ve yangından etkilenen vatandaşlara toplamda 288 bin kişilik beslenme hizmeti sağladı.

Kızılay, Manisa’nın Akhisar ilçesi, Hatay’ın Antakya ilçesi, Bilecik Merkez ve Isparta Sütçüler’de beslenme desteğini sürdürüyor. Bu illerde toplam 14 ikram aracıyla 160 bin kişiye su, içecek ve kumanya gibi temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırdı. Türk Kızılay, yangınla mücadele ekiplerine ve yangından etkilenen vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdürürken, gelecekte olası yangınlara karşı da hazırlıklı olma çabasını devam ettiriyor.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı