Yerköy Haber Gazetesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İlçemizi ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İlçemizi ziyaret etti
06 Eylül 2021 - 16:51

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, vefat eden Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya için taziye ziyaretinde bulundu. Hisarcıklıoğlu, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na yeni seçilen Çoşkun Kahraman’ın kızı Merve ile Tekin’in Düğün törenine katılıp, nikahına şahitlik ederek genç çifte saadet diledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yerköy Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Meclis üyeleriyle bir araya gelen TOBB Başkanı bölge iş dünyasının sorun ve dileklerini dinledi, istişarede bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberinde Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi, Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yozgat Merkez ve İlçe Oda ve Borsa Başkanları ziyaretlere eşlik etti.
Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır