Tuzla ilçesinde bulunan bir kauçuk fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın büyük endişeye sebep oldu. Geniş bir alana yayılan siyah dumanlar, uzak mesafelerden dahi görülebilecek şekilde gökyüzünü kapladı.
Yangın, Tuzla Tepeören Mahallesi’nde bulunan bir kauçuk fabrikasında saat 07.30 sularında meydana geldi. Fabrikanın iç kısmında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı başlayan yangın, hızla büyüyerek tesisin tamamını sardı. İhbar üzerine çevre ilçelerden birçok itfaiye ekibi olay yerine yönlendirildi.
Olay yerine gelen ekipler, alevlerle mücadele ederek yoğun çabalar sonucunda yangını kontrol altına aldı. Yükselen siyah dumanlar havadan da net bir şekilde görüntülendi.
Şu an ekipler soğutma çalışmalarına devam etmektedir.
