Yerköy Haber Gazetesi

Ülkenin en genç Kooperatif Başkanı o oldu

Ülkenin en genç Kooperatif Başkanı o oldu
05 Haziran 2024 - 19:31

Türkiye’nin en genç kooperatif başkanı ünvanını elde eden Ramazan Türkmen16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi Güven Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı olarak seçildi. 25 yaşındaki Başkan Adayı, Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde yapılan seçimde büyük bir başarı göstererek bu önemli göreve layık görüldü.

Türkmen’in başkanlık kampanyası, gençlik, yenilik ve kooperatif üyelerinin ihtiyaçlarını dinamik bir şekilde karşılamaya yönelik vaatlerle doluydu. Seçim sürecinde, özellikle genç girişimciler ve kooperatifçilik konusunda modern yaklaşımlar benimseyen bir vizyon sergiledi.

Kazandığı başkanlık ile Türkmen, kooperatifin daha etkin ve verimli bir yapıya kavuşturulması için çalışmalar yapmayı hedefliyor. Öncelikli hedefler arasında, sanayi sitesinin altyapısını modernize etmek, üyeler arası iletişimi güçlendirmek ve kooperatifin finansal yapısını sağlamlaştırmak yer alıyor.

Çiçekdağı Güven Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri ise, Türkmen’in genç ve dinamik liderliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kooperatifin gelişimi için umutlu olduklarını belirttiler. Türkmen’in liderliğinde kooperatifin, yenilikçi projeler ve girişimlerle büyümesi bekleniyor.

Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır