Uşak’ta meydana gelen bir trafik kazasında kontrolü kaybedilen bir cipin refüje çarpıp iki bariyer arasında sürüklenmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı.
Uşak-İzmir Karayolu Tekstil Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında gerçekleşen kazada, plakası 61 KS 461 olan cipin sürücüsü N.Ş. (34), direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı ve ardından iki bariyer arasında ilerledikten sonra durabildi.
Kazayı gören vatandaşların hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, araçta yolcu olarak bulunan Avni Ş. (43) hayatını kaybetti.
Yaralanan sürücü N.Ş. ile yolcu G.Ş. (30) ise ambulanslarla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazanın ardından Avni Ş.’nin cenazesi de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldığını bildirdi.
