Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, yangından etkilenen Kışlacık köyünü ziyaret etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kemaliye ilçesine bağlı Kışlacık köyündeki yangın

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kemaliye ilçesine bağlı Kışlacık köyündeki yangın sonrasında bölgede incelemelerde bulundu. Yangında zarar gören evleri Vali Yardımcıları Nurullah Kaya ve Fırat Kadiroğlu, Kemaliye Kaymakamı Emirhan Arıkan ve ilgili kurum müdürleriyle birlikte ziyaret eden Aydoğdu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yangının söndürülmesi ve kontrol altına alınmasında görev alan itfaiye ekipleri, AFAD ve jandarma personeli ile kurum çalışanlarına ve köy sakinlerine teşekkürlerini ileten Vali Aydoğdu, olayda can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli kaynağı olduğunu dile getirdi.

Vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Aydoğdu, yangının etkilerinin en kısa sürede ortadan kaldırılması için gereken adımların atılacağını belirtti. Enkaz kaldırma çalışmalarının hızla yürütüleceğini ve mağduriyet yaşanmaması için geçici barınma imkanlarının sağlanacağını söyleyen Vali Aydoğdu, ardından kalıcı konutların yapımına başlanacağını duyurdu.

Aydoğdu, “Devletimiz, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaraların en kısa sürede sarılması için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceğini belirtmek isterim” diye konuştu.

İnegöl Belediyesi tarafından hemen 3 ay önce kapatılan boya üretim
Sıradaki Haber İnegöl’de boya fabrikasındaki patlama kamerada