Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, çeşitli ziyaret ve inceleme amaçlı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bayburt İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
SGK Bayburt İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette Vali Eldivan, SGK İl Müdürü Nejat Deniz’den kurumun işleyişine dair detaylar aldı. Burada, resmi işlemleri için kuruma gelen vatandaşlarla da sohbet ederek çeşitli değerlendirmelerde bulundu.
Vali Eldivan daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçerek, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Karaman’dan yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında bilgi edindi. Bayburt’a yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Karaman’a görevinde başarılar dileyen Vali Eldivan, Şube Müdürleri ve personele de kolaylıklar temennisinde bulundu. Ayrıca, vatandaşların iş ve işlemlerinin dikkatlice yürütülmesi konusunda özen gösterilmesini istedi.
