Samsun’un Yakakent ilçesinde Emniyet ekipleri tarafından durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ve hassas terazi bulundu. Araç içerisinde yapılan aramada ele geçirilen 3 parça halinde toplam 6,2 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet sentetik ecza ve 1 adet amaç dışı bıçak ile ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.
Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen uygulama esnasında şüpheli araç durduruldu. Aracın içinde bulunan R.Y. (36) ve O.K. (29) isimli şahıslar üstlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda yakaladı. Yapılan aramada 2 şüpheliye ait uyuşturucu madde ticaretine yönelik deliller ele geçirildi.
Şahıslar, “uyuşturucu madde ticareti” suçlamasıyla Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesi kapsamında gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır.
