Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalova’da DAEŞ operasyonları sabaha kadar sürdü

Yalova’da DEAŞ operasyonları sırasında hayatını kaybeden 3 polisin ardından kentin

Yalova’da DEAŞ operasyonları sırasında hayatını kaybeden 3 polisin ardından kentin çeşitli bölgelerinde geniş çapta operasyonlar düzenleniyor. Dün gece, özel harekat birimlerinin destek verdiği terörle mücadele ekipleri, sabaha kadar birçok mahallede operasyon gerçekleştirdi ve vatandaşlar da polislere destek sağladı.
29 Aralık 2025 tarihinde, saat 02.00 sularında Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, DEAŞ terör örgütüne karşı İsmetpaşa Mahallesi Seher Sokak’ta düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada polis memurları Turgut Külünk, Yasin Koçyiğit ve İlker Pehlivan şehit düştüler. Operasyonda 8 polis ve 1 bekçi yaralanırken, 9.40’a kadar devam eden operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.
Olayın ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak 5 savcı görevlendirdi. İsmetpaşa Mahallesi ve çevresinde operasyonları sürdüren kolluk kuvvetleri, gece boyunca pek çok noktada operasyonlar düzenledi. Ekipler, uzun namlulu silahlar ve çelik yeleklerle güvenlik önlemlerini alarak birçok evde arama yaptı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında ayrıca birçok evde arama yapıldı ve Yalova Emniyeti’ne ek olarak çevre illerden birçok ekip destek verdi.
Ayrıca, operasyonlarda yaralanan 8 polis ve bir bekçinin durumunun iyiye gittiği ve hayati tehlikesi bulunan bir polis memurunun ise durumunun stabil hale geldiği bilgisi verildi.

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucunda 3
Sıradaki Haber Bilecik’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı