Bir iddiaya göre, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde “yan bakma” nedeniyle çıkan bir kavga, ertesi gün silahlı bir saldırıya dönüştü. Saldırıda bacaklarından vurulan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Olayın güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi. Polis, saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.
Olay, Osmangazi ilçesinin Emek Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, dün iki taraf arasında “yan bakma” nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredeki insanların müdahalesiyle olay durulurken, taraflar arasındaki anlaşmazlık devam etti.
Bugün, mahalleye gelen bir şüpheli, tartıştığı iki kişiye tabancayla ateş etti. İki kişi de bacaklarından yaralandı ve saldırgan olay yerinden kaçtı. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Aynı zamanda, silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara devam ederken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
YOZGAT’IN YERKÖY İLÇESİNDE OTOMOBİLİN TARLAYA SAVRULMASI SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.-

