Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI
08 Temmuz 2023 - 14:57

Çiçekdağı Belediyesi Futbol Kulübü’nün düzenlediği Yaz Futbol Okulu başladı. Yaz okulunda öğrencilere uzman eğitmenler denetiminde ücretsiz olarak futbolun incelikleri öğretilecek. Yoğun ilgi gören yaz okulunun açılışına katılan Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu da  miniklerin heyecanına ortak oldu.

 

Çiçekdağı İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen yaz okuluna çok sayıda öğrenci katılıyor. Öğrencilere antrenörler Nejdet Şahin ve Orhan Saylam eşliğinde futbolun temel kuralları, teknikleri ve taktikleri öğretilecek.

Yaz okulunun açılışına katılan Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Hakanoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Futbol Yaz Okulumuzda minik sporcularımızla buluştuk. Çocuklarımız hem birlikte spor yapmayı öğrenecek hem de yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçirecek. Yeni yeteneklerin keşfedilmesini de sağlayan futbol yaz okulumuzda bölgemize de yeni sporcular kazandıracağız. Antrenörlerimize ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

VELİLERDEN BAŞKAN HASAN HAKANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yaz okuluna katılan çocukların velileri de “Çocuklarımız için çok güzel bir hizmet. Çocuklarımız hem spor yaparak sağlıklarına katkı sağlıyor hem de sosyalleşiyor. Bu imkânı bize sunan Çiçekdağı Belediye Başkanımız Hasan Hakanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır