Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Yerköy Bağlarbaşı Spor’a ikinci destek!

Yerköy Bağlarbaşı Spor’a ikinci destek!
13 Kasım 2023 - 16:27

CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar ve Mali Müşavir Gökhan Durak’tan Yerköy Bağlarbaşı Spor’a maddi destek
CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar yaptığı açıklamada, diğer il ve ilçelerde spor’a büyük destek verildiğini ve bu sayede spor dallarında başarı elde edildiğini belirterek, Yerköy’de de spor’a gereken desteğin verilmesi taraftarı olduğunu ve gerekli tüm desteğin sağlanması gerektiğini vurgulayarak, Yerköy Bağlarbaşı Spor’a maddi destekte bulundu.
Uyar, Yerköy şehir stadında ışıklandırmaların yetersiz olduğunu belirterek, akşam antrenmanlarında sporcular için gereğinin yapılmasını istedi.
Mali Müşavir Gökhan Durak’ta, Yerköy’de kurulan Yerköy Bağlarbaşı Spor’a destek verilmesi gerektiğini belirterek, maddi destekte bulundu.
Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır