Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖY BAĞLARBAŞI SPOR’A İLK DESTEK YOZGAT ÇÖZÜM KOLEJİNDEN

YERKÖY BAĞLARBAŞI SPOR’A İLK DESTEK YOZGAT ÇÖZÜM KOLEJİNDEN
29 Kasım 2021 - 12:16

Yeni Çeltek Yozgat 1. Amatör Liginde mücadele eden Yerköy Bağlarbaşı Spor’a ilk destek Yozgat Çözüm Koleji Sahibi Fatih Yılmaz’dan geldi.

 

Yerköy Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hacı Mehmet Yatmaz yaptığı açıklamada: “Kendi imkanlarıyla ve medya desteği ile mücadelelerini ve başarılarını devam ettirmeye çalıştıklarını belirterek, takımın bir çok konuda eksiği olduğunu ve takıma ilk desteğin Yozgat Çözüm Koleji Sahibi Fatih Yılmaz’dan geldiği ve takıma kendileri tarafından 20 adet forma desteğinde bulunduğunu belirtti.

 

Yerköy Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hacı Mehmet Yatmaz, Desteklerinden dolayı Yozgat Çözüm Koleji Sahibi Fatih Yılmaz’a teşekkür ederek, Yerköy’den de takıma destek beklediklerini ve takımı başarıya ulaştırma noktasında eksikliklerin giderilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır