Yerköy Haber Gazetesi

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık olaylarına karşı uyardı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık olaylarına karşı uyardı
26 Mayıs 2023 - 17:18

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, Yerköy ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe dışından gelebilecek hırsızlara karşı ilçe halkını uyardı.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bina girişlerine kamera ve sensörlü ışık sistemleri yerleştirilerek güvenlik standartlarını yükseltmesi gerektiğini söylediler.

Giriş veya zemin katta oturanların pencerelerine demir parmaklık yaptırması gerektiğini ifade eden yetkililer, tanımadıkları ve güvenmediğiniz kişileri satıcı, falcı ve dilencileri evlerine, apartmanlarına ya da iş yerlerine almamaları gerektiğini belirterek şu açıklamada bulundular, “Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe dışından gelebilecek hırsızlara karşı ilçe halkımızın ikametlerine ve iş yerleri kapılarını iyice kitlediklerinden emin olmaları gerekmektedir. Evlerinden yarım saat dahi ayrılsalar daire ve müstakil evlerinin dış kapılarını 3 kilit sistemiyle kitlemeleri gerekmektedir.” dediler.

Müstakil evde oturanların ve apartmanlarda oturanların mutlaka giriş kapılarına güvenlik kamerası takmaları gerektiğini ifade eden yetkililer müstakil evlere, apartmanlara otomatik kapı taktırmalarının hırsızlığa karşı caydırıcı olacağını söylenen Yerköy ilçe emniyet müdürlüğü yetkilileri, bu tedbirlerin alınmasının ev ve iş yeri sahiplerinin güvenliği için oldukça önemli olduğunun belirttiler.

Ayrıca, evlere genelde 2-3 çingen kadının girdiğini ifade eden yetkililer şüpheli gördükleri durumda hemen 155 veyahut 112’yi arayarak polise ihbarda bulunmalarının menfaatlerine olacağının altını çizdiler. /Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır