Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖY TAEKWONDO’DAN BİR BAŞARI HİKAYESİ DAHA

YERKÖY TAEKWONDO’DAN BİR BAŞARI HİKAYESİ DAHA
01 Kasım 2021 - 12:17

Aksaray’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Taekwondo müsabakaları tamamlandı.

Aksaray’da düzenlenen 8 il ve 14 kulübün katıldığı Cumhuriyet Kupası müsabakalarında Yozgat’ı temsilen Yerköy’den 14 Taekwondocu katıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 7 birincilik 3 ikincilik ve 3 üçüncülük kazanarak Yozgat adına büyük bir başarı elde edildi.

Antrenör Ahmet Gün yaptığı açıklamada: “Sporcularımızın hepsini yürekten kutluyorum. Aksaraylı tüm antrenör kardeşlerime ve Antrenörlerimize teşekkür ederim” dedi.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır