Yerköy Haber Gazetesi

YERKÖY TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNDE BAŞKAN DERVİŞ ESATBEYOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

YERKÖY TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNDE BAŞKAN DERVİŞ ESATBEYOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
07 Ekim 2022 - 17:39
Yerköy Ticaret Borsası Organ Seçimleri 01.10.20202 Cumartesi günü 10:30 ile 17:00 saatleri arasında Yerköy Ticaret Borsası Üyelerinin yüzde 90 katılımıyla gerçekleşti. 07.10.2022 Cuma Günü ise Borsamızın Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri Meclis Üyelerimizin oylarıyla seçildi. Borsamızın 2 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başkan ESATBEYOĞLU, rakipsiz çıktığı seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi 3. döneminde de tescillendi.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Derviş ESATBEYOĞLU, güzel bir ortamda birlik beraberlik içinde bir seçim yaptıklarını belirterek, “Cumartesi günü borsamız seçime katılım sağlayan üyelerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Meclis Üyelerimizin tamamının katılımı ile bugün Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerimizi seçtik. Borsamızın başarısı için gayret sarf eden meclis üyelerimiz ve kurum personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim asıl hedefimiz ülkemizin ve ilçemizin menfaatleri doğrultusunda Borsamızı daha iyi bir yere getirmektir. Üyelerimizin bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Rabbim ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin, bizleri de bu yolda mahcup etmesin.” dedi.   Haber : Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır