Yerköy Haber Gazetesi

YERKÖY TSO’NUN YENİ MAKAM ARACI TOGG

YERKÖY TSO’NUN YENİ MAKAM ARACI TOGG
18 Ağustos 2023 - 18:12

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Coşkun Kahraman, oda için yeni makam aracı olarak Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’u teslim aldı.

TSO Başkanı Kahraman, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk yerli otomobilini oda olarak bünyelerine kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Kahraman, “Dün Hayal ettik bugün Allah’ım bizede nasip etti. Türkiye’nin yüz yıllık hayali yerli ve milli ilk otomobili TOGG marka elektrikli akıllı aracımızı teslim aldık.  Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri olarak Yozgat’ın vizyon ilçesi her zaman ilklerin ve gelişimin öncüsü olan Yerköy’ümüze ilk elektrikli TOGG marka aracı getirmenin mutluluğunu sevincini yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın baba yiğitler arıyorum yok mu bu ülkede Babayiğitler sözünden hareketle beş babayigidi bir araya getirip gecesini gündüzüne katan büyük zorlukları bir bir aşan Türkiye’nin ilk elektrikli otomobil fabrikasını kuran Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanım babayiğitlerin de başkanı ağabeyim Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, başta olmak üzere emeği geçen herkese saygılarımı hürmetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız Allah’ım emeklerinizi zayi etmesin, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin inşallah.” diye konuştu. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır