Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖY VOLKAN SPOR DESTEK BEKLİYOR!

YERKÖY VOLKAN SPOR DESTEK BEKLİYOR!
01 Aralık 2023 - 15:27

Yerköy Volkan Spor Antrenörü Mehmet Şaşmaz, İlçemiz futbol takımlarından Yerköy Volkan Spor’un tescili Türkiye Futbol Federasyonunca 22.12.2022 tarihinde yapılmıştır. Kısa süre içerisinde 100’ün üzerinde çocuğumuza lisans çıkarılmıştır. Sporcularımızın yaşları 18 ile 10 yaş aralığındadır. Takımımızda yaşı büyük futbolculara yer verilmemektedir.

Spor kulübümüzün kurucusu ve antrenörü olarak; Çocuklarımıza daima hayır nasihatte bulunmaktayım. Futboldan önce ahlâklı, dürüst olmaları, derslerine çalışmaları, kötü alışkanlıklardan sakınmaları hususunda uyarılarda bulunmaktayım. Şu anda U14 futbol takımımızın maçları devam etmektedir.

Amacımız ahlâklı birer genç olmaları yanında çocuklarımızı Türk futboluna kazandırmaktır.

Nasip olursa 20-21-22 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek olan futbol turnuvasına 12 yaş grubu futbolcularımızı götüreceğiz. Yurt genelinde “Profesyonel takımların hocalarının inleme fırsatını yakalayacağız. Bu turnuvaya 50’nin üzerinde yurtiçi ve yurt dışından takımlar katılacaktır. Aynı zamanda Fenerbahçe Futbol kulübüyle de irtibat sağladık 5 futbolcunun yarıyıl tatilinde seçmelere götürüleceğini belirten Şaşmaz, yeni sporcuların yetişmesi ve takımın başarı yolunda ilerlemesi için Yerköy halkından destek bekliyoruz” diye konuştu. Fadime Laleli

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır