Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖYBAĞLARBAŞI SPOR ZİRVEYİ KAPTIRMADI

YERKÖYBAĞLARBAŞI SPOR ZİRVEYİ KAPTIRMADI
27 Aralık 2021 - 13:54

Yozgat 1. Amatör Liginde Yerköy Şehir Stadyumunda Yozgat Kale Spor’u 1-0 Burak Doğan’ın golü ile galip ayrıldı.
Maç karşılıklı mücadelelerle devam etti. Bir çok pozisyondan yararlanamayan Yerköybağlarbaşı Spor, 10 kişi kalmasına rağmen 3 puanı Burak Doğan’ın golü ile hanesine yazdırarak zirveyi kimseye kaptırmadı.
Teknik Sorumlu Ramazan Fidancı, Takımından ve taraftarlardan memnun olduğunu dile getirdi. Bizleri bu soğuk havada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Fidancı, Rehavete kapılmadan, .alışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Bu maçta da bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
İkinci devreye ara verilmeden başlanacağını belirten Fidancı, taraftarlardan ve Yerköy halkından desteklerini esirgememelerini belirterek, Bizler biz Aileyiz, dostuz her şey Yerköy İçin”dedi. Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır