Yerköy Haber Gazetesi

Yerköy’de 8 derslikli anaokulu inşaatı devam ediyor

Yerköy’de 8 derslikli anaokulu inşaatı devam ediyor
28 Ağustos 2023 - 11:17

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yerköy’de yapımı devam eden 8 derslikli ana okulu inşaatının hızla sürdüğünü söyledi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yerköy’de yapımı devam eden 8 derslikli ana okulu inşaatının devam ettiğini söyledi. Yazıcı, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ile birlikte okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Okulun Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB arasında yapılan protokol ile hayata geçirildiğini söyleyen Yazıcı,“ Bakanlığımız ve TOBB arasında yapılan protokol kapsamında Yerköy ilçemizde yapımı devam eden 8 derslikli anaokulumuzun inşaatında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hamza Ergül ile birlikte incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldık” şeklinde konuştu.

Teşekkür ediyorum

Projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Yazıcı,“Okulumuzun inşaatının tamamlanması ile beraber ilçemizdeki okul öncesi çocuklarımızın daha modern bir eğitim ortamına kavuşacak olmalarının mutluluğunu yaşadık. Yatırımın gerçekleşmesinde emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır