Yerköy Haber Gazetesi

Yerköy’de ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi

Yerköy’de ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi
14 Mayıs 2024 - 16:22

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yerköy’de gerçekleştirdiği devriye çalışmaları sırasında park halindeki şüpheli araçta bulunan ruhsatsız silah ve mermilere el koydu.

Silah ile Havaya Ateş Etme, Yaralama ve Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma olaylarını önlemek maksadıyla; Yozgat İl Jandarma Komutanlığı birimlerince Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; 13 Mayıs 2024 günü Yozgat- Yerköy ilçesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında yol kenarında park halinde bir araç bulundu.

Şüpheli araç ve içinde bulunan (B.Ö.) isimli şüpheli şahsın davranışları Jandarma ekiplerinin dikkatini çektiği için şahsın üzerinde ve araçta arama yapıldı.

Arama neticesinde; 1 Adet Ruhsatsız 9 mm Tabanca, 10 Adet Mermi ele geçirildi. Bölgede yapılan incelemeler ve titiz çalışmalar sonucunda ele geçirilen silahtan atıldığı düşünülen (6) adet boş mermi kovanının bulunması üzerine (B.Ö.) isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığının yaptığı açıklamada, “Şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak can ve mal güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlularla mücadele azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır