Yerköy Haber Gazetesi

Yerköy’de SYDV Mütevelli Heyeti Üyeleri Seçildi

Yerköy’de SYDV Mütevelli Heyeti Üyeleri Seçildi
25 Nisan 2024 - 11:31

Yerköy’de SYDV Mütevelli Heyeti Üyeleri Seçildi

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından 2024 Yılında Yerköy Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapmak üzere bir köy ve bir mahalle muhtarı seçimi Kaymakam Muharrem Coşgun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Seyfi, Özel İdare Müdürü Gökhan Sarıkaya ve Muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Coşgun yaptığı açıklamada, ilçemizde sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında Yerköy SYDV’nin önemli çalışmalar yaptığını, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında köprü vazifesi gören muhtarlarımıza önemli görevlerin düştüğünü ve hanelerin sosyal incelemesinde doğru bilgi vermeleri gerektiğini, sosyal devlet ilkesi gereği her zaman vatandaşlarımızın yanında olunduğunu ve olunacağını ifade etti.

Yapılan seçimde Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğine bir mahalle ve bir köy muhtarı temsilci olarak oy birliği ile seçildi.

İl Genel Meclis Üyeliği Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde ise AK Parti’den Osman Biçer ve MHP’den Arslan Bozkurt seçildi.

Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır