Yerköy Haber Gazetesi

YERKÖY’E GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ!

YERKÖY’E GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ!
09 Nisan 2021 - 12:20

Yozgat heyetinin Ankara çıkarmasından Müjdeler gelirken, Yerköy’e Gençlik Merkezi yapılacağının müjdesi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat’a gençlik ve spor yatırımı kapsamında yeni tesisler kazandırılacak. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek gençlik ve spor yatırımlarına ilişkin talepleri ilettiler.
Bakanlık merkez binasında gerçekleştirilen görüşme oldukça samimi bir ortamda verimli sonuçlanırken, Yozgat gençliği ve sporu adına müjdeler çıktı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in öncülük ettiği görüşmede başta Güreş Eğitim Merkezi olmak üzere bir çok yatırım konusu ele alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yiğitler şehri Yozgat’a gençlik ve spor yatırımlarına ağırlık vereceklerini vurguladı.
Bakan Kasapoğlu, sporun tüm kötülüklerin ilacı olduğunu vurgulayarak, ” Gençlik yatırımlarımız ülkemizin dört bir yanında ciddi gelişim gösteriyor. Gerek gençlerimizin potansiyeli gerek gençlerimizin her alanda öncü gençler olması sebebiyle bu çerçevedeki çalışmalarımızı daha yukarılara taşımak zorundayız. Yatırımlarla bir bir güçlendiriyoruz” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat adına müjde üstüne müjde aldıklarına vurgu yaparak, ileriye dönük yeni yatırımları Yozgat’a kazandıracaklarını kaydetti.
Milletvekili Başer, “Yerköy İlçesine gençlik merkezi yapılması. Sarıkaya İlçesine gençlik merkezi yapılması. Yozgat merkeze 50 yataklı güreş eğitim merkezi yapılması. Yozgat merkezde bulunan spor salonunun yıkılıp yerine uluslararası standartlara uygun yeni bir salon yapılması. Spor Vadisi Projesine destek verilmesi. Spor Vadisi Projesi kapsamında yapılan kızak tesisine destek verilmesi. Aydıncık İlçesine mahalle tipi spor salonu yapılması. Kadışehri İlçesine mahalle tipi spor salonu yapılması. Yenifakılı İlçesine semt sahası ve mahalle tipi spor salonu yapılması. Yozgat’a 20 tane semt sahası yapılması. 150 tane pota yapılması. Yozgat Bozok Üniversitesinin yanında bulunan 32 dönümlük alana spor kompleksi yapılması taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza Yozgatımızın taleplerine verdiği destek ve yakın ilgileri için teşekkür ediyoruz. Her şey Yozgat için her şey geleceğimizin teminatı genç nesillerimiz için” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır