Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YERKÖYLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

YERKÖYLÜ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
09 Haziran 2023 - 19:09

6-8 Haziran tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen okullar arası Türkiye finallerinde Yerköy’den katılan 4 sporcu yine büyük bir başarı ile döndü.

Beden eğitimi ve antrenör Ahmet Gün yaptığı açıklamada, Bu büyük yarışmada 1 şampiyon, 2 ikinci ve 1 üçüncü derece elde ettiklerini belirterek, Birinci olan sporcumuz Buğlem Doğan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulundan, İkinci İrem Örül  Nurdoğdu Orta Okulundan, İkinci Bünyamin Önal  Atatürk İmam Hatip Ortaokulunda ve Üçüncü Yasemin Ecrin Soldamlı  Mehmet Akif Ersoy Orta Okulundan katılmıştır”dedi.

Ahmet Gün, uzun yıllara yayılan emekler sonucunda elde edilen bu başarı, sporcuların yeteneklerini göstermesi açısından büyük bir önem taşımaktadır”dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Sayın Ferhat Yılmaz’ın destekleriyle güçlenen sporcular, kendilerine verilen desteklerle Türkiye şampiyonu olmayı başardıklarını ifade ederek, “Bu önemli başarıların ardından, “İnşallah Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına da aynı başarıyı gösteririz” şeklinde konuştu. Fadime Laleli

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır