Yerköy Haber Gazetesi

“YERKÖY’ÜMÜZE YENİ ESERLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“YERKÖY’ÜMÜZE YENİ ESERLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
11 Mayıs 2023 - 13:22
Yerköy’ün evladı, Ak Parti Milletvekili Adayı Avukat İskender Minar, “AK Parti, memleketimizi güçlendirmek için elinden gelenin daha fazlasını yaptı. 14 Mayıs’tan sonra da hep birlikte Yozgat’ımıza, Yerköy’ümüze yeni eserler kazandıracağız” dedi.
Yerköylü hemşehrimiz Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı Avukat İskender Minar, genç yaşta girdiği siyaset sahnesinin kısa sürede en önemli aktörlerinden biri oldu.
Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Av. İskender Minar, siyaset sahnesindeki enerjisi, mesleğindeki başarısı, hemşehrileri ile olan yakın diyalogu, insanlarla iyi ilişkiler kurması ve çözüm odaklı çalışması her kesimin büyük takdirini topluyor.
Seçim çalışmalarını gece-gündüz sürdüren, sahada büyük ilgi ve destekle karşılaşan Avukat İskender Minar’ın seçilmesi sürpriz olarak gösterilmiyor.
“BABA OCAĞIM YERKÖY’ÜN GÜÇLÜ DESTEĞİ HER ZAMAN YANIMIZDA”
Yürüttüğü yoğun seçim kampanyası sırasında sorularımıza samimiyetle cevap veren AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, sahada milletin büyük teveccüh gösterdiğini belirtti.
Yozgat’ı, Yerköy’ü karış karış gezerek hemşehrileriyle bir araya geldiğini kaydeden Minar, “Seçim çalışmalarımız kapsamında teşkilat mensuplarıyla birlikte karış karış gezerek, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Bu süreçte ana ocağım, baba yurdum, ata toprağım Yerköy’de güçlü bir destekle karşılaşıyoruz. Yerköylü hemşehrilerim sağ olsunlar beni bağırlarına basıyorlar ve güçlü destek sözü veriyorlar. 14 Mayıs’ta sandıklarda güçlü bir destekle Yerköy’ümüzün her zamanki gibi liderimizin ve partimizin yanında olduğunu göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Güçlü destekleri her zaman yanımızda.” dedi.
“YAPILAMAZ DENİLEN BİRÇOK PROJEYİ AK PARTİ YAPTI”
AK Parti iktidarı döneminde Yozgat ve ilçelerinin önemli kamu hizmetleri aldığını vurgulayan Minar, sağlıktan, tarıma, ekonomiden, ulaşıma kadar birçok alanda önemli yatırımların yapıldığını vurguladı.
AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’ın yapılamaz denilen birçok projenin tamamlandığını belirten Minar, “Yatırımların artması için Yozgatlı hemşehrilerimin desteklerinin katlanarak artacağına inancım tamdır.” diye konuştu.
“YOZGAT’IMIZIN SANCISINI ÇEKTİĞİ EKSİKLİKLER TAMAMLANDI”
AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlarla Yozgat’ın çağ atladığını belirtti.
Hayata geçirilen yatırımlarla Yozgat’ın altyapısını geliştirdiklerini, yatırımı ve üretimi çoğaltarak istihdamı artırdıklarını kaydeden İskender Minar, “Milletin partisi AK Parti, iktidara geldiğinden bu yana ülkemizin, Yozgat’ımızın sancısını çektiği eksiklikleri tamamladı. Yeni projeler ve eserler üreterek memleketimizi güçlendirmek için elinden gelenin daha fazlasını yaptı. Son 21 yılda önemli mesafeler kat edildi. 14 Mayıs’tan sonra da milletin tercihini, teveccühünü alarak, ‘durmak yok, yola devam’ diyerek hep birlikte Yozgat’ımıza, Yerköy’ümüze yeni eserler kazandıracağız ” ifadelerini kullandı.
“Alnımız ak şekilde milletimizin karşısındayız” diyen İskender Minar, “Yozgat ayakları yere sağlam basan, yeni yatırımlarla kendi kendine yeten bir şehir oldu. Milletimiz de bu durumun farkında. Hemşehrilerimiz yatırımların katlanarak artması için Yozgat’ımızı yeniden AK Parti’ye emanet etmeye hazır. Sahada bunu net bir şekilde görüyoruz” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır