Yerköy Haber Gazetesi

YERKÖY’ÜN TEKVANDO TAKIMI GURURLANDIRDI

YERKÖY’ÜN TEKVANDO TAKIMI GURURLANDIRDI
17 Mart 2021 - 15:32

İstanbul’da düzenlenen ve tüm kategorilerde 46 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği Turkish Open 2021’de Yerköy tekvando takımından Şevval Talas 3. olup kürsüdeki yerini alarak gurur yaşattı.

Yerköy Uğur Spor Kulübü Spor Öğretmeni Ahmet Gün yaptığı açıklamada; Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ve tüm kategorilerde 46 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği Turkish Open 2021’de YERKÖY’ümüzü ve YOZGAT’ımızı temsil eden Şevval Talas bir birinden zorlu 4 müsabaka sonrasında 3. olup kürsüdeki yerini alarak bizleri gururlandırmıştır. Müsabakalar esnasında bizleri arayarak destek olup tebrik eden AK Parti Yozgat Milletvekili Sayın Yusuf Başer’e Yozgat Valisi Sayın Ziya POLAT’a ve Yozgat gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Rasim Parlak Bey’e teşekkür ederim. İlerleyen süreçte inşallah daha büyük başarılar bizlerin olacaktır” dedi.

Ahmet Gün, Diğer sporcularımızdan Ela gün 2. maçında yenilerek elendi. Sudena DAL ise çeyrek finala kadar yükselerek, madalya maçında elenip madalyayı kaçırarak ilk 8’de kalmıştır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır