Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yoğun yağışlardan sonra ikinci köprü de yıkıldı

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında Sarayözü Mahallesi’nde bulunan

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında Sarayözü Mahallesi’nde bulunan köprülerden ilki yıkıldı, ardından ulaşımın sağlandığı ikinci köprü de hasar gördü.
Sarayözü Mahallesi’nde gece boyunca devam eden yoğun yağışlar nedeniyle derenin su seviyesi yükseldi. Artan su seviyesi sonucunda daha önce yıkılan birinci köprüye alternatif olarak kullanılan ikinci köprü de yıkıldı. Bölge halkının ihbarı üzerine Saraykent Belediyesi, jandarma, ilçe özel idaresi, DSİ ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Saraykent Kaymakamı Mete Öztürk ve Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, ekiplerle birlikte bölgede incelemelerde bulundu.
İkinci köprünün çökmesiyle birlikte şubat ayında hasar gören ilk köprüdeki onarım çalışmaları da durduruldu. Yapılacak detaylı incelemelerin ardından gerekli tamirat işlemlerine en kısa sürede başlanacağı belirtildi.

Yozgat’ın yıllardır gözden kaçan ilçelerinden biri olan Çekerek, son dönemde
Sıradaki Haber Yozgat’ta Böyle Bir Yer Var mıydı?