Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yozgat ve Ankara’da eş zamanlı darbe!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik Yozgat ve Ankara illerinde eş zamanlı dev bir operasyon gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz çalışmalar sonucunda; Yozgat merkezli yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahısların adresleri tek tek belirlendi.

Eş Zamanlı Şafak Baskını

Jandarma ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda; Yozgat’ta 2, Ankara ilinde ise 3 (biri polis sorumluluk bölgesinde) olmak üzere toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Aramalarda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

Şüphelilerin ikametlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda zehir tacirlerine büyük darbe vuruldu. Yapılan aramalarda;

  • 10 gram satışa hazır esrar maddesi,

  • 2 adet sigara içerisine karıştırılmış esrar,

  • 18 adet sentetik ecza,

  • 1 adet ruhsatsız av tüfeği,

  • 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi.

Adli İşlemler Sürüyor

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlemlerin devam ettiği bildirildi. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.

Jandarma ekipleri, Kırşehir’deki bir markette gerçekleştirdikleri aramada kaçak sigara buldu.
Sıradaki Haber Çiçekdağı’nda kaçak sigara operasyonu