Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yozgat’ta kayıp vatandaşı arama çalışmaları beşinci gününde devam ediyor

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası 95 yaşındaki Durak Ünal’ı bulmak için yapılan arama çalışmaları 5. gününde devam ediyor. Arama ekipleri, dronlar da kullanarak bölgede detaylı bir inceleme yapıyor. Sonuç henüz alınamadı.

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası 95 yaşındaki Durak Ünal'ı

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde, kaybolan bir vatandaşı bulma çalışmaları beşinci gününde halen devam ediyor. Aramalarda drone da kullanılıyor.
Aydıncık ilçesine bağlı Baştürk Köyü’nde yaşayan 95 yaşındaki Alzheimer hastası Durak Ünal’ı bulma çalışmaları sürüyor. Beşinci gününde, çevre illerden gelen AFAD ekipleri, Jandarma, MEB AKUB personeli ve bölge halkının da katılımıyla aramalar devam ediyor. Şu ana kadar 5 gün süren çabalar sonuçsuz kaldı ve Ünal’a dair herhangi bir iz bulunamadı.

Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bakanlığın “Saha Üreticinin Yanında”
Sıradaki Haber İlçe Tarım Sahaya İndi