Yozgat Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü iş birliğiyle çocuklara unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Yusuf Başer parkında ve Yozgat Parkı’nda düzenlenen etkinliklerde çocuklar, at binmenin keyfini çıkarıyorlar.
Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın program açılışında yaptığı konuşmada, etkinliğin amacının çocukların şehirlerine olan sevgisini artırmak olduğunu vurguladı. Arslan, “Yozgat’ımızın çocuklarına şehirlerini daha çok sevdirmek, burada güzellikleri keşfetmelerini sağlamak istiyoruz. Geçen hafta mahalle şenliği düzenledik, şimdi ise ata binme etkinliği yapıyoruz. Sürmeli Şenlikleri 21 Ağustos’ta başlayacak ve çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler sunacağız” şeklinde konuştu.
Arslan, belediyenin hizmetlerinin sadece altyapı ve temel hizmetlerle sınırlı olmadığını belirterek, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin de önemli olduğunu vurguladı. “Asli görevlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz, ancak şehrimizin sosyal yönünü güçlendirecek etkinliklere de önem veriyoruz. İki gün boyunca farklı mahallelerde at binme etkinliği düzenleyerek çocuklarımıza hediyeler dağıtacağız. Türkiye Jokey Kulübü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yozgat’ın çocukları için böyle bir etkinlik düzenledikleri için minnettarız.” dedi.
