Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunusemre Kent Konseyi olağan genel kurulu toplantısı yapıldı

Yunusemre Kent Konseyi 2025 yılı Ocak Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Semih Balaban ve Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, kent konseylerinin demokrasiye katkısını vurgulayarak halkın sesi olduğunu belirttiler.

Yunusemre Kent Konseyi 2025 yılı Ocak Ayı Olağan Genel Kurul

Yunusemre Kent Konseyi, 2025 yılı Ocak Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı için Yunus Emre Millet Çarşısı’nda bir araya geldi. Toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu ve Emine Özge Arslan, Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, yürütme kurulu üyeleri, meclis üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda mahalle meclisleri, gençlik ve çocuk meclisleri ile engelli meclislerine ilişkin konular ele alındı ve 2025 yılı faaliyet takvimi görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Başkanı Semih Balaban, katılımcılara hitaben kent konseylerinin önemini vurgulayarak, “Mahalle meclislerimizi 16 mahallede kurduk. Kent konseylerimizde muhtarlarımızın liderliğinde mahalle meclisleri çalışmaları devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak belediyemizin imkanlarıyla çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi. Balaban, kent konseylerinin halkın doğrudan sesi olmasının önemine değinerek, “Çeşitli siyasi parti mensuplarının yer aldığı meclislerimiz bizim için büyük bir zenginlik. Bu zenginliği en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç ise konuşmasında, “Kent konseyleri halkın sesidir. Halkın yönetimde daha fazla katılımının sağlanması demokrasinin önemli unsurlarından biridir. Birlikte Yunusemre’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız. Sevgi ve huzurun kenti Yunusemre olacak” ifadelerine yer verdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”