Yerköy Haber Gazetesi

Zabıta semt pazarında maske dağıttı

Zabıta semt pazarında maske dağıttı
13 Ağustos 2021 - 11:47

Yerköy Belediyesi Zabıta ekipleri, semt pazarında esnafa ve alış veriş yapan vatandaşlara maske dağıtıp, tedbirlere uyulması konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe semt pazarında zabıta ekiplerince maske dağıtıldığını ve maske takmayan vatandaşların, maske takmaları konusunda çeşitli uyarılarda bulunulduğunu söyledi.
Belediye başkanı Yılmaz, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:
“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçede kurulan pazaryerinde alış verişe gelen vatandaşlara ve esnaflara, korona virüse karşı alınan tedbirlere uyulması gerektiğini ve maske takmaları konusunda çeşitli uyarılarda bulunuldu. Maske dağıtan ekiplerimiz, hijyen ve sosyal mesafe konusunda da esnaf ve vatandaşlarımızın dikkat etmeleri konusunda çeşitli bilgilendirmeler yaptı.
Yerköy Belediyesi olarak gerek dezenfektan çalışmaları olsun gerekse alınan tedbirler konusunda elimizden gelen tüm caba ve gayreti gösteriyoruz. İnşallah tez zamanda korona hastalığını bitirip normal hayata döneriz. Bu yüzden esnaf ve vatandaşlarımızın maske takmaları, hijyenlerine dikkat ederek, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında destek bekliyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır