Yerköy Haber Gazetesi

ZABITADAN “STOK YAĞ” DENETİMİ

ZABITADAN “STOK YAĞ” DENETİMİ
07 Mart 2022 - 11:36

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki marketlerde sıvı yağların satışı ile ilgili gelen şikâyetler doğrultusunda tezgâh ve depolara yönelik denetimlerin yapıldığını söyledi.
Marketlerin depolarında olup da, raflarında olmayan sıvı yağlara rastlanmadığı belirten Başkan Ferhat Yılmaz, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Zabıta ekiplerimiz yağ stokçuluğuna karşı denetimlerin sıklıkla devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Zabıta ekiplerimiz, dört grup halinde yağ stokçuluğuna karşı market raflarında ve depolarda denetim gerçekleştirdiler ve yapılan bu denetimlerde, stokçuluk konusunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. İlçe halkımızı her türlü stokçuluğa karşı koruyacağız ve bu denetimlerimizi sürdüreceğiz. “dedi.
Başkan Ferhat Yılmaz, tezgâhta ayrı fiyat, kasada farklı fiyatla karşılaşan vatandaşların Belediye Zabıta ekiplerine şikâyet etmeleri durumunda gerekli işlemlerin yapılacağını belirterek ilçe halkının mutlak suretle aldıkları fişleri kontrol etmelerinin gerektiğinin altını çizdi. Fadime Laleli

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır