Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Zafere Giden Yolda Tam Destek!

Zafere Giden Yolda Tam Destek!
21 Kasım 2023 - 16:51

Yozgat 1.Amatör B Grubu ekiplerinden Yerköy Bağlarbaşı Köselispor, ligin başından beri hakkettiği galibiyet hasretini CEON sponsorluğunda çıktıkları ilk müsabakada sona erdirdi.
Türkiye’nin önde gelen gübre üreticisi CEON spora ve Türk Futboluna verdiği değeri şu düşünceye dayandırmaktadır. Özellikle yerel amatör ekiplerin desteklenmesi ve kıymetli yeteneklerin Türk Futboluna kazandırılması adına yapılabilecek her şey çok kıymetlidir. Milletimiz için birleştirici ve tüm duyguların paylaşıldığı en çok sevilen spor olarak futbolumuzu dünya kalitesine eriştirebilmek bu tür en temelden yapılacak desteklerle mümkün olabilir.
CEON Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fevzi Can ORAK, takımın lig başından bu yana yaşadığı zorlu sürecin ardından elde ettiği galibiyetle büyük bir gurur duyulduğunu dile getirdiler. ORAK, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, “Sadece bir futbol takımını değil, bir topluluğu bir araya getirmenin ve olumlu bir etki yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Yerköy Bağlarbaşı Köselispor, CEON’un sponsorluğuyla çıktığı ilk maçta muhteşem bir performans sergileyerek galibiyet elde etti. Bu başarı, sadece bir futbol takımı için değil, her alanıyla bir ilçe için, bir şehir için ve sponsor olan firma için de anlamlı bir mutluluk oldu.
Firma olarak spora verilen destekle ilgili konuşan ORAK, “Sadece tarım dünyasında değil, aynı zamanda toplumumuzda da pozitif bir değişim yaratmayı hedefliyoruz. Sporun, gençlerimizi motive etmenin ve bir araya getirmenin önemli bir aracı olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
CEON, sadece gübre üretimiyle değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk anlayışıyla da öne çıkıyor. Firma, Yerköy Bağlarbaşı Köselispor’a verdiği destekle sadece bir futbol takımına değil, yerel bir topluluğa da umut ve motivasyon sağlıyor.
Yerköy Bağlarbaşı Köselispor’un elde ettiği galibiyet, CEON’un spor ve toplumsal sorumluluk alanındaki çabalarını taçlandırdı. Firma, gelecekte de spora ve yerele olan desteğini sürdürmeyi taahhüt ediyor.
Yerköy Bağlarbaşı Köselispor’un galibiyetlerle dolu başarılı bir sezon geçirmesini, üst lige çıkarak bu çabayı ve inancı taçlandırmalarını diliyoruz. Fadime Laleli

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır