Düzce ilinde polis ekipleri tarafından düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda çeşitli türlerde uyuşturucu maddeler ve hassas bir terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin 25 suç kaydı olduğu belirtildi ve mahkeme tarafından tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini engellemeye yönelik bir operasyon düzenledi. 4 Ekim tarihinde gerçekleştirilen bu operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı düşünülen S.K. isimli şahsın (37) evine baskın düzenlendi.
Evinde yapılan aramada sentetik ecza hap, metamfetamin, sentetik kannabinoid ham maddesi (A.M.), kokain ve hassas bir terazi bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve 25 suç kaydı bulunan S.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
