Çorum FK’nın Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, her maçı kazanma hedefiyle oynadıklarını ve iç saha/deplasman ayrımı yapmadan ilerlediklerini belirterek, “Şu anda Süper Lig’e yükseleceğimize inanıyorum, 5 ay sonra zaten orada olacağız.” dedi.
Çorum FK, Trendyol 1. Lig’in 22. haftasındaki Sarıyer maçı öncesi tesislerinde antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile futbolculardan Oğuz Gürbulak ve Danijel Aleksic, medya mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
Eroğlu, “Her haçın önemli olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ki 5 ay sonra Süper Lig’de olacağız. Şu an geride kalmış olabiliriz fakat önümüzdeki dönemde bunu telafi edip yükseleceğiz. Süper Lig’e ulaşacağımıza eminim. Bu haftadan itibaren çıkışımızı başlatacağımızı düşünüyorum. Rakiplerimiz zorlu olsa da güçlü bir takımız ve buna inanıyorum.” dedi.
Gürbulak ise, “Sarıyer maçının önemini biliyoruz. Bu maç bizim için büyük bir fırsat olacak. Ligin zorluğunu ve rakiplerin motivasyonunu göz önünde bulundurarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Deplasmanlarda galip gelememek bizi üzüyor, bu döngüyü kırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Aleksic ise, “Performansımızı artırmalı ve şampiyon olmalıyız. Taraftarlarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.” diyerek takımın hedeflerine odaklandıklarını vurguladı.
