Samsun’un Terme ilçesinde seyir halindeki bir tırın çekici kısmında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda tır kullanılamaz hale geldi.
Olay, Akçay Mahallesi Ordu-Samsun Karayolu üzerinde seyir halindeki 60 ACU 054 plakalı tırın çekici kısmında belirsiz bir nedenden dolayı yangın çıkmasıyla gerçekleşti. Sürücü, alevleri fark ederek aracı emniyet şeridine çekti ve güvenli bir şekilde araçtan çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek çekici kısmını sardı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla bölgeye intikal etti.
Ekiplerin çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak dorseye sıçramadan söndürüldü. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
