Gaziantep’te 17 yaşındaki bir genç kız bir haftadır kayıp. Ailesi, kızlarının evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini belirterek yetkililere ve halka seslenerek yardım istiyor.
Olay, 13 Nisan Pazartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Çıksorut Mahallesi’nde yaşayan Eda Şahan, markete gitmek için evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Ailesi, genç kızlarını bulabilmek için tüm çabayı harcarken polis ekipleri de geniş çaplı bir arama çalışması yürütüyor ancak henüz sonuca ulaşılamadı.
Kızlarının bulunmasını isteyen gözü yaşlı anne ve baba, “Kızımızı bulun, tek isteğimiz bu” diyor. Baba Mustafa Şahan, kızlarının bir haftadır kayıp olduğunu belirterek yetkililerden destek istedi. Anne Fatma Şahan da, sosyal medyada kızıyla en son Cuma günü konuştuktan sonra bir daha haber alamadıklarını söyledi. Ailenin acısı büyük, ancak umutlarını kaybetmediklerini ifade ettiler.
Polis ekipleri de kayıp genç kızı bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
