Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ameliyat ile yüzünü değiştiren firari cinayet zanlısı, 7 yıl sonra yakalandı

Ankara’da 2010 yılında gerçekleşen bir cinayetin azmettiricisi olduğu tespit edilen

Ankara’da 2010 yılında gerçekleşen bir cinayetin azmettiricisi olduğu tespit edilen ve 7 yıldır yurt dışında firari olarak yaşayan bir şüpheli, Türkiye’ye döndükten sonra yakalandı. Şüpheli, yüzünü değiştirmek amacıyla estetik ameliyatlar geçirerek kendisini kardeşine benzetmiş ve kardeşinin kimliğini kullanarak Türkiye’ye giriş yapmıştır.
Bilgilere göre, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Demetevler semtinde aracı 28 kurşunla tarayarak öldürülen 26 yaşındaki Burak Şen’in cinayetini azmettirdiği belirlenen Barış Mirza, olayın ardından yurtdışına kaçmıştı. Mirza’nın 7 yıldır Gürcistan’da saklandığı bilinmekteydi. Ancak şüpheli Türkiye’ye döndükten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı.
Yapılan incelemeler sonucunda Mirza’nın burun, dudak, çene gibi bölgelerinde estetik ameliyatlar ve saç ekimi yaptırdığı ortaya çıktı. Şüphelinin yüzünü değiştirerek kardeşine benzemeye çalıştığı ve kardeşinin kimliğini kullanarak Türkiye’de saklanmayı planladığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında
Sıradaki Haber Ataşehir Belediyesi’ne yapılan yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi sağlık kontrolünden geçirildi