Yerköy Haber Gazetesi

Başkan Yılmaz’dan mahalle sakinlerine müjde

Başkan Yılmaz’dan mahalle sakinlerine müjde
03 Ekim 2022 - 17:12

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 100. Yıl ve 60 Evler mahallerinde bulunan sokaklara yapılması planlanan kilitli taş döşeme ihalesini alan yüklenici firma ile protokollerin imzalandığını söyledi.
İhalesinin sonuçlanması sonrası, yüklenici firma yetkilileri ile gerekli protokollerin imzalandığını belirten Başkan Yılmaz, bir hafta içinde ekipler tarafından çalışmaların başlayacağını belirti.
Çalışmaların, 100. Yıl Mahallesinden başlayacağını ifade eden Başkan Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“İlçemiz 100. Yıl ve 60 Evler mahallelerinde bulunan ana artel yolla, ara cadde ve sokakların yani 102 bin metrekarelik alanın kilitli taş parke çalışmalarının ihalesini geçtiğimizi günlerde yaptık. İhale sonucu ihaleyi kazanan yüklenici firma ile protokollerimizi imzalamış bulunmaktayız. 60 Evler ve 100. Yıl mahallemizde toplam 102 bin metre kare alanın tamamı kilitli taş, yağmur oluğu ve bordür taş döşemesi yapılacaktır. İnanıyoruz ki, hazırlıklarını tamamlayarak başlayacağımız her bir projemizi gerçekleştirdikçe ilçemize ve insanımıza olan vefa borcumuzu ödeyecek ve hayallerimizin şehrini inşa edeceğiz. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Başkan Ferhat Yılmaz, alt yapı sorunu olan mahallerde de alt yapı sorunlarının çözdükten sonra kilitli taş, yağmur oluğu ve bordür taş döşemesi çalışmalarına başlanacağının altını çizdi.
Fadime Laleli

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır