Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Görele eski Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin taciz davasında karar

Görele ilçesindeki bir mahkeme, CHP’li eski Belediye Başkanı Hasbi Dede’yi

Görele ilçesindeki bir mahkeme, CHP’li eski Belediye Başkanı Hasbi Dede’yi çocuğa karşı cinsel taciz suçundan suçlu buldu. Mahkeme, Dede’ye 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Görele Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, Hasbi Dede’nin 9 ay ile 4 yıl 6 ay arasında hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu.

Davanın 3. duruşması Görele 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü ve sanık Hasbi Dede duruşmaya katılmazken, cinsel tacize uğradığını iddia eden ve şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybeden Tuana Elif Gülüşan Torun’un avukatları duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme, Hasbi Dede’ye 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmamasına karar verdi. Bu karara karşı Tuana Torun’un arkadaşları, elinde Tuana’nın fotoğrafıyla adliye binası önünde protesto düzenledi.

Kocaeli’nde, Ankara istikametine giden TEM Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kaza
Sıradaki Haber Kocaeli TEM’de 6 tır birbirine girdi: Ankara yönü trafiğe kapandı