Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar yeni barınak için yapılan kulübeleri boyadı

Bilecik Belediyesi yeni doğal yaşam alanı için çalışmaları sona erdirmek üzere. Çocuklar, yapılan kulübeleri boyayarak süsledi. Başkan Melek Mızrak Subaşı ve yardımcıları, çocuklarla bir araya gelerek çalışmaya destek verdiler.

Bilecik Belediyesi yeni doğal yaşam alanı için çalışmaları sona erdirmek

Bilecik Belediyesi, sokak hayvanları için inşa edilen yeni doğal yaşam alanındaki çalışmaların son aşamasına gelinirken, çocuklar yeni barınağa ait kulübeleri renklendirme fırsatı buldu. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yanındaki tesisin içerisine yerleştirilecek olan kulübeler, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üretildi. Işıklandırma ve peyzaj düzenlemeleri devam eden doğal yaşam alanı, birçok köpeğe daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sunacak.
Bilecik Belediyesi’nin çocuk sosyal tesisi sakinleri, yapılan kulübeleri boyayarak süsledi. Belediye Başkan Yardımcıları Güven Sönmez ve Bilen Gökten, çocuklarla bir araya gelerek kulübeleri birlikte boyadı ve doğal yaşam alanı hakkında bilgi verdi. Fotoğraf çektiren çocuklar, sokak hayvanları için yapılan kulübeleri çok beğendiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve başkan yardımcılarına teşekkür etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”