Erzurum’da, Jandarma ekipleri bir ay içerisinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda, arama kararı bulunan 73 kişiyi gözaltına aldı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, 1-31 Temmuz 2026 tarihleri arasında suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, genel asayişin ve kamu düzeninin korunması amacıyla aranan kişilerin yakalanmasına odaklandıkları belirtildi. Bu kapsamda; 46 kişinin asayiş suçlarından, 13 kişinin siber suçlardan, 7 kişinin narkotik suçlardan ve 7 kişinin de kaçakçılık ile organize suçlardan arandığı tespit edilerek toplamda 73 kişinin yakalandığı ifade edildi.
Aynı dönemde, 9 kayıp şahsın bulunarak ailelerine teslim edildiği de belirtildi.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.
