Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurum’da kanalizasyon hattı kazısında mühimmat paniği

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, İbrahim Paşa Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları sırasında 3

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, İbrahim Paşa Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları sırasında 3 adet mühimmat malzemesi ve mezar taşı şeklindeki kalıntılar bulundu. ESKİ ekipleri, bir sokakta gerçekleştirilen kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları esnasında önce mezar taşı benzeri kalıntılarla karşılaştı. Daha sonra, 3 adet top mermisi olabileceği düşünülen mühimmat parçalarını fark eden ekip, hemen işlerine ara vererek güvenlik önlemi aldı ve olayı güvenlik güçlerine bildirdi.
Polis ekipleri ihbar üzerine bölgeye gelerek, mühimmat parçalarının herhangi bir patlama riski taşımadığını belirledi. Vatandaşları uzaklaştırmak amacıyla sık sık uyarılarda bulunan polis, mahalle sakinlerinin daha önce benzer mühimmat parçalarının bulunduğuna dair ifadelerine de rastladı.
Kazı alanından çıkarılan 3 adet mühimmat, incelenmek üzere laboratuvara götürüldü. Ayrıca, aynı kazıda bulunan diğer kalıntıların araştırılması için Müze Müdürlüğü yetkililerine bilgi verildi.
Olayla ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar devam ediyor.

Malatya’da, bir aracın otoparkta çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldiği
Sıradaki Haber Park halindeki araç yangında kullanılmaz hale geldi