Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurum’da sığınaklar masaya yatırıldı

Erzurum Valisi Aydın Baruş’un liderliğinde, Afet Acil Yönetim Merkezi’nde “Sığınak

Erzurum Valisi Aydın Baruş’un liderliğinde, Afet Acil Yönetim Merkezi’nde “Sığınak Çalışmaları Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.

Erzurum’daki genel ve özel sığınaklar hakkında mevcut durum, ihtiyaçlar ve yapılacak planlamaların ele alındığı geniş çaplı toplantıya vali, kaymakamlar, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nin rektörleri ve temsilcileri katıldı. Vali Baruş, sığınak ihtiyacının önemine vurgu yaparak, planlamaların kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

Vali Baruş, sığınak çalışmalarının sürekli bir gereklilik olduğunu ifade ederek, ilerleyen süreçte yapılacak toplantılarla durumun gözden geçirileceğini ve sığınak kapasitesinin artırılması için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Ayrıca, bölgesel ve küresel düzeydeki gelişmelerin sivil savunmayı önemsediğine dikkat çeken Vali Baruş, vatandaşların muhtemel risklere karşı güvenli alanlarda korunması için gerekli tedbirlerin titizlikle ele alındığını vurguladı.

Tek katlı bir evde meydana gelen yangın, Kocaeli’nin Derince ilçesinde
Sıradaki Haber Kocaeli’de tek katlı ev alevlere teslim oldu