Yerköy Haber Gazetesi

EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ

EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ
24 Temmuz 2023 - 17:23

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanemizde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Evlerde Gönül Mesaisi sloganıyla başlatılan ve taburcu olan hastalar ile iletişime geçerek kabul etmeleri durumunda ziyaret gerçekleştiren Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, ameliyat olduktan sonra taburcu olan Cemalettin Kılıç ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel’in de katıldığı hasta ziyaretinde Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, yapılan uygulama hakkında şu bilgileri verdi :
“Kurban Bayramından önce ilkini gerçekleştirdiğimiz hastalarımızı evde ziyaretlerimizin ikincisini Cemalettin Kılıç’ın evinde gerçekleştirdik. Başarılı bir ameliyattan sonra taburcu olan hastamızın genel durumu hakkında bilgi alarak iyileşme sürecinde de yanında olduğumuzu ifade ettik. Her ortamda ifade ettiğimiz gibi Yozgat’a daha verimli sağlık hizmeti sunma konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Öncelikle Cemalettin Bey’e ve eşi Ebru hanıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kılıç ailesi hastanede tedavi sürecinde ve sonrasında yaşadıklarını bizlerle paylaştılar bu tecrübelerden faydalanarak özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır