Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki 42 yaşındaki Veli Ak’ın nerede olduğuna dair günlerdir haber alınamıyor. Ak, 18 Haziran Perşembe günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi ve yakınlarının endişesi her geçen gün artıyor.
Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşayan Veli Ak, sabah namazını kıldıktan sonra evden çıktı ve o zamandan beri kendisinden haber alınamıyor. Ailesi ve yakınları, kayıp şahsın bulunabilmesi için sosyal medya ve afişler aracılığıyla yardım çağrısında bulunuyor.
Veli Ak’ı görenlerden veya yerini bilenlerden bilgi sahibi olanların aileyle iletişime geçmeleri isteniyor. Ak’ın yengesi Şermin Ak, kayıp olduğu günden bu yana herhangi bir iletinin olmadığını belirterek durumun endişe verici olduğunu ifade etti.
Veli Ak’ın hayvanları çok sevdiğini ve içine kapanık biri olduğunu söyleyen Şermin Ak, ailenin yaşadığı endişeyi dile getirerek, kayıp şahıs hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların aileyi aramaları gerektiğini vurguladı.
Veli Ak’ı gören veya yerini bilen vatandaşlar, aileye ulaşmak için belirtilen telefon numaralarını arayabilirler. Yetkililer ise Veli Ak’ın bulunmasıyla ilgili her türlü bilgiye sahip olan vatandaşların en yakın güvenlik birimine başvurmaları konusunda uyarıda bulundu.
