Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Giresun’da kayalıklara çıkan Sahil Güvenlik botu olay yerinden kaldırıldı

Giresun sahilinde yaşanan olayda, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir botun

Giresun sahilinde yaşanan olayda, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir botun dalgakıran kayalıklarına çarpması sonucu 3’ü sivil 6 kişinin yaralandığı bildirildi. Botun kaza sonrasında kaldırılması için sabahın erken saatlerinde iş makinelerinden yardım alındı.
Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı’na bağlı Giresun Sahil Güvenlik 73 Komutanlığı’na ait bot, henüz belirlenemeyen bir sebeple Teyyaredüzü Mahallesi sahilindeki kayalıklara çarptı. Kazada, 3’ü asker 3’ü sivil toplamda 6 kişi yaralandı ve yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hasar gören bot, sabahın erken saatlerinde iş makineleri tarafından denizden çıkarılarak tıra yüklendi. Bot üzerinde teknik inceleme başlatıldı ve kaza nedeni hakkında netlik kazanması için detaylı bir çalışma yapılacağı belirtildi. Ayrıca, yaralanan 3 sivilin kaza sırasında botun içinde mi yoksa sahilde mi oldukları konusunda ise araştırmalar devam ediyor.

Gaziantep’te, 83 yaşındaki Halil Gevrek, 72 yaşındaki eşi Hatice Gevrek’i
Sıradaki Haber Gaziantep’te koca dehşeti