Yerköy Haber Gazetesi

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANIYOR

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANIYOR
01 Haziran 2021 - 16:27

Yerköy’de  “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri sanal sergi açılışıyla start aldı.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinliklerinin bugün Yerköy Halk Eğitim Merkezi İnternet Sayfasında sanal sergi açılışıyla start aldığını belirten Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Yılmaz şu bilgileri verdi:

Hayat boyu öğrenme kişileri bilinmeyen durumlara hazırlaması ve onların sahip oldukları kapasitelerini geliştirmesi, hem toplumsal hem bireysel ihtiyaçları karşılayacak şekilde geniş bir alanda toplumun tamamında etkili olması nedeniyle önemlidir.

Halk eğitim merkezlerimizde 72 alanda 3645 farklı mesleki ve genel kurs açılabilmektedir. Kurslarımız günümüz ihtiyaçları doğrultusunda sürekli güncellenmektedir. Salgın döneminde birçok yer kapalı olmasına rağmen kurslarımız hem mesleki hem de sosyalleşme ve pandeminin olumsuz etkilerini atmada adeta bir sığınma alanı olmuştur. Halk eğitimi merkezlerimizde kurslarımıza ücretsiz olarak devam edebilirsiniz. Hayatın herhangi bir döneminde eğitim hayatından uzak kalmış vatandaşlarımız için de Açık öğretim Ortaokulu, Açık öğretim Lisesi, Açık öğretim İmam Hatip Lisesi, Mesleki Açık öğretim Lisesi, Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu olarak da hizmet vermektedir. Okuma yazma bilmeyene okuma yazma öğretilmekte, bilip de belgesi olmayana sınav yapılarak ilkokul diploması yerine geçen II. Kademe okuma yazma belgesi verilmektedir. Bu yıl salgın nedeniyle buruk bir şekilde kutladığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftasının gelecek yıllarda şenlik havasında kutlanmasını temenni ediyoruz”dedi.

Celal Yılmaz, Halk Eğitim Merkezimizde çalışan gayret gösteren idareci arkadaşlarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza, usta üreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır